Kahvijuustokakku

1. Murskaa keksit muruksi
2. Sulata voi ja sekoita keksinmurut joukkoon.

3. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja täytä pohja keksimurskalla
4. Painele murska tiiviisti koko pohjalle ohueksi kerrokseksi
5. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä n. 5 minuutiksi, täytteen valmistumisen ajaksi
6. Erottele munista keltuaiset, sekoita ne ja tuorejuusto sekä ranskankerma sekaisin
7. Lisää sokeri, vaniljasokeri, nutella, maapähkinälevite ja kaakaojauhe seokseen
8. Keitä kahvi ja kaada se kattilaan.

Kiehauta.

Purista liivatelehdet ja lisää ne kahvin joukkoon.

Älä keitä!
9. Valuta kahvi-liivateseos ohuena nauhana ja hyvin vatkaten muiden ainesten sekaan
10. Kaada taikina pohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa 2-3 tuntia.

11. Halutessasi koristele kakku sulatetulla suklaalla, pursottaen siitä kuvioita leivinpaperille ja hyydyttämällä ne jääkaapissa.

Pursottimeksi käy muovipussi, johon leikkaa pienen kolon kulmaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 939 grammaa

Maijutuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, maustamaton Pirkka315g567kcal14.2g17.3g47.3g12.6g
Nutella (Suklaa-Hasselpähkinälevite)18g90kcal1.2g9.4g5.2g0g
Maapähkinälevite makeuttamaton 100% paahdettu maapähkinä (Amona), annos 5g44g249kcal11.2g5.8g18.8g6.9g
McEnnedy Chocolate Chunk Cookies 225g (Lidl), annos 19g350g1722kcal23.4g211.7g86.8g11.5g
Laktoositon voi (Juustoportti), annos 10g175g1253kcal1.8g1.1g140g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Reilun kaupan kaakaojauhe luomu (Pirkka), annos 10g18g58kcal3.8g2.1g3.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g525g1470kcal13.1g18.4g147g0g
Liivatelehti, gelatiini70g244kcal59.9g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g88g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3287g11648kcal257.8g615.6g897.8g62g
Valittu annoskoko1643g5824kcal128.9g307.8g448.9g31g
Annoskoko puolitettuna822g2912kcal64.5g153.9g224.5g15.5g
Arvot/100g100g354kcal7.8g18.7g27.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438784