Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 263g87kcal0g1.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Kurkku,tuore 100g656g63kcal3.9g9.2g0.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)700g420kcal23.8g31.5g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g1222kcal57.4g102g50.6g0.4g
Valittu annoskoko1647g611kcal28.7g51g25.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna823g306kcal14.4g25.5g12.7g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712