Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g3407g4770kcal545.1g85.2g252.1g3.4g
Valkosipuli 68g74kcal5.4g11.1g0.4g1.4g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1704g3066kcal115.8g64.7g255.5g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1499g5247kcal194.9g1004.4g37.5g104.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1363g3407kcal231.7g1.4g272.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1959g398kcal11.8g74.4g5.9g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33924kcal2209.4g2482.4g1648g274.2g
Valittu annoskoko10000g16962kcal1104.7g1241.2g824g137.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8481kcal552.4g620.6g412g68.6g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116