Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)437g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Purjosipuli 729g167kcal13.2g17.5g1.5g15.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g948g265kcal5.7g56.4g1.9g23.7g
Tomaatti, tuore1458g296kcal8.7g55.4g4.4g20.4g
Papu valkoinen, keitetty 1458g1569kcal122.9g204.1g5.1g102g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1020g398kcal17.3g77.6g1g51g
Fariinisokeri109g444kcal0g109.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3644g1093kcal36.4g145.8g10.9g0g
Oliiviöljy 197g1740kcal0g0g196.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12181kcal419.8g1374g445g439.6g
Valittu annoskoko10000g6090kcal209.9g687g222.5g219.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3045kcal105g343.5g111.3g109.9g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914