Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.3g0.2g2.5g0g
Herne, kuivattu, Rainbow281g793kcal50.3g178.5g2.5g28.1g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia225g315kcal38.2g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g2271kcal179.6g357.4g46g56.2g
Valittu annoskoko1647g1136kcal89.8g178.7g23g28.1g
Annoskoko puolitettuna824g568kcal44.9g89.4g11.5g14.1g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.9g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128