Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow240g168kcal40.8g0g0.7g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g120g241kcal24.6g0.1g16.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g160g272kcal12.3g8.3g20.8g4.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g320g90kcal3.5g15.4g1.3g9.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g8g18kcal1.4g1.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g1577kcal165.2g50.4g79.2g28.2g
Valittu annoskoko1648g788kcal82.6g25.2g39.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna824g394kcal41.3g12.6g19.8g7.1g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652