Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus233g152kcal3.7g35g0.2g3.3g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä267g181kcal8.3g32g1.9g8g
Atria broilerin fileesuikale naturell467g513kcal107.3g0g9.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g15g41kcal1.2g2.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g1775kcal241g139g29.4g22.6g
Valittu annoskoko1648g887kcal120.5g69.5g14.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna824g444kcal60.3g34.8g7.4g5.7g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084