Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 257g84kcal1.6g14.3g0.5g6.6g
Vehnäjauho puolikarkea 251g860kcal25.6g175.5g3g8.8g
Kananmuna kuorineen punnittu262g331kcal28.9g0.8g23.6g0g
Sokeri 246g998kcal0g245.7g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g19g70kcal0.7g15.4g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 101g895kcal0g0g101.2g0g
Kardemumma, annos 2g6.4g20kcal0.7g4.4g0.5g1.8g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 257g766kcal47.7g6.4g61.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 64g457kcal0.5g0.3g51.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g116g463kcal0g115.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl42g242kcal8.8g2.2g21.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g10519kcal230.4g1196.6g527.4g44.2g
Valittu annoskoko1648g5260kcal115.2g598.3g263.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna824g2630kcal57.6g299.2g131.9g11.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424