Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4045g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1416g920kcal22.7g212.4g1.4g19.8g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1618g1100kcal50.2g194.2g11.3g48.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell2832g3115kcal651.3g0g59.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g89g249kcal7.6g15.1g16.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10769kcal1463.6g843.4g178.2g137g
Valittu annoskoko10000g5385kcal731.8g421.7g89.1g68.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2692kcal365.9g210.9g44.6g34.3g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084