Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 970g3109kcal259.7g0g232.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 1940g577kcal36.9g67.7g5g47.3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1940g582kcal29.1g87.3g7.8g48.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1212g1334kcal36.4g38.8g121.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g970g1552kcal20.4g36.9g145.5g1g
Vesi, vesijohtovesi 2910g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g58g125kcal8g12.5g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14556kcal781g486.4g1033g193.6g
Valittu annoskoko10000g7278kcal390.5g243.2g516.5g96.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3639kcal195.3g121.6g258.3g48.4g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401