Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g40g206kcal12g6g16.4g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g10g18kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g13g46kcal1.8g7.3g0.9g1.4g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala21g68kcal3.2g12.4g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g676kcal34g54.2g35.6g14.4g
Valittu annoskoko165g338kcal17g27.1g17.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna83g169kcal8.5g13.6g8.9g3.6g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722