Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 13g114kcal0g0g12.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.9g0.9g2.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 8.6g61kcal0.1g0g6.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Hiiva 4.3g3.2kcal0.6g0g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 22g10kcal0.6g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g1004kcal21g127g44g6.2g
Valittu annoskoko165g502kcal10.5g63.5g22g3.1g
Annoskoko puolitettuna83g251kcal5.3g31.8g11g1.6g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070