Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.8kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g38g41kcal6.4g0.9g1.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g28g99kcal2.3g21.1g0.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka9g12kcal0.3g2.4g0.1g0.3g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g399kcal18.6g60g8.8g2.6g
Valittu annoskoko165g200kcal9.3g30g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna83g100kcal4.7g15g2.2g0.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414