Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys20g26kcal4g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pakaste vihanneksia42g17kcal1.2g2.3g0.4g1.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g210kcal17.4g7.2g12.6g2.6g
Valittu annoskoko165g105kcal8.7g3.6g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal4.4g1.8g3.2g0.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298