Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g30g222kcal0g0g24.6g0g
Sokeri26g106kcal0g26.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl26g34kcal3.4g0.1g2.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)60g186kcal10.2g32.3g1.7g7.8g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Marianne crush 150g21g90kcal0.3g18g1.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g1288kcal27.8g156.2g60.6g16.4g
Valittu annoskoko165g644kcal13.9g78.1g30.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna83g322kcal7g39.1g15.2g4.1g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.4g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622