Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)38g54kcal10.1g0.8g1.1g0g
Atria kevyt jauheliha31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g47g12kcal0.4g2.2g0.1g0g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Paprika vihreä 23g5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.7g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g267kcal34.4g8.6g9.6g1.4g
Valittu annoskoko165g134kcal17.2g4.3g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna83g67kcal8.6g2.2g2.4g0.4g
Arvot/100g100g81kcal10.4g2.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029