Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Oltermanni, perinteinen23g81kcal5.6g0g6.5g0g
Aurajuusto13g43kcal2.6g0g3.7g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki30g24kcal3.9g0.6g0.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )12g16kcal1.5g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g512kcal44.6g6.4g33.8g2g
Valittu annoskoko165g256kcal22.3g3.2g16.9g1g
Annoskoko puolitettuna83g128kcal11.2g1.6g8.5g0.5g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062