Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Maitosuklaa 30g161kcal3g15g9.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 30g213kcal0.2g0.1g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g1338kcal20.8g141.8g76.2g2.4g
Valittu annoskoko165g669kcal10.4g70.9g38.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna83g335kcal5.2g35.5g19.1g0.6g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772