Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 75g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper75g218kcal19.5g0g15.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g732kcal40.4g3.8g62g2.8g
Valittu annoskoko165g366kcal20.2g1.9g31g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g183kcal10.1g1g15.5g0.7g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.2g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672