Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 88g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g31g73kcal3.5g0.2g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g306kcal11g33g14.4g3.8g
Valittu annoskoko165g153kcal5.5g16.5g7.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna83g77kcal2.8g8.3g3.6g1g
Arvot/100g100g93kcal3.3g10g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682