Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.3g1kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.15g53kcal2g10.4g0.4g0.6g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow12g1.8kcal0.2g0.2g0g0.3g
Xtra salaattitonnikala öljyssä28g73kcal5.1g0.1g5.6g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.13g35kcal3.8g0.2g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g503kcal35.8g26.8g27g2.8g
Valittu annoskoko165g251kcal17.9g13.4g13.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g126kcal9g6.7g6.8g0.7g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413