Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai23g79kcal2.7g16g0.5g0.7g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Banaani, kuorittu 56g48kcal0.6g10.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g1008kcal11.6g132.2g47.6g3.4g
Valittu annoskoko165g504kcal5.8g66.1g23.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna83g252kcal2.9g33.1g11.9g0.9g
Arvot/100g100g305kcal3.5g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586