Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 71g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g19g36kcal2.8g0g2.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g231kcal9.8g22.4g10.4g1.6g
Valittu annoskoko165g115kcal4.9g11.2g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna83g58kcal2.5g5.6g2.6g0.4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770