Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.1g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi93g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Kirjolohifilee 16g26kcal2.6g0g1.7g0g
Juuriselleri 4.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g127kcal8.4g10.2g5.4g1.8g
Valittu annoskoko166g64kcal4.2g5.1g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna83g32kcal2.1g2.6g1.4g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3.1g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411