Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g61g36kcal0.9g7.9g0.1g0.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 56g92kcal15.8g0g3.1g0g
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g293kcal35g20.8g7g3g
Valittu annoskoko166g146kcal17.5g10.4g3.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna83g73kcal8.8g5.2g1.8g0.8g
Arvot/100g100g88kcal10.6g6.3g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301