Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 52g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g9g30kcal4.9g2.6g0g1.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss14g44kcal3.4g0.1g3.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)38g9kcal0.4g2.1g0g0.5g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g333kcal33.2g15.8g14.8g6.4g
Valittu annoskoko165g167kcal16.6g7.9g7.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna83g83kcal8.3g4g3.7g1.6g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315