Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 19g5.4kcal0.2g0.8g0g0.4g
Juuriselleri 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Porkkana 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g114kcal9.2g8.4g3.6g3.4g
Valittu annoskoko166g57kcal4.6g4.2g1.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna83g29kcal2.3g2.1g0.9g0.9g
Arvot/100g100g34kcal2.8g2.5g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578