Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g56g79kcal9g1.4g4.2g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli28g51kcal1.9g1.1g4.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g25g87kcal3.2g16.6g0.6g1.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g23g56kcal3.8g0g4.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g561kcal36.4g41g27.2g4.6g
Valittu annoskoko165g281kcal18.2g20.5g13.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna83g140kcal9.1g10.3g6.8g1.2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116