Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.6g2.7kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta80g288kcal10.4g56g1.7g2.8g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.3g39kcal0g0g4.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.9g9kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Lihaliemi laimennettu 7.3g1.4kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g847kcal28.4g119.4g26.6g6.8g
Valittu annoskoko165g424kcal14.2g59.7g13.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna83g212kcal7.1g29.9g6.7g1.7g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.1g8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334