Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g315kcal9.3g64.2g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g909kcal18.6g128.4g33.8g6.4g
Valittu annoskoko165g455kcal9.3g64.2g16.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna83g227kcal4.7g32.1g8.5g1.6g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198