Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)22g95kcal4.7g0.9g8.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 66g63kcal2g12.8g0.2g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g8.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g18g48kcal5.1g0g3g0g
Suolakurkku (Rainbow)8.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 35g46kcal0.9g1.1g4.2g0g
Tonnikala öljyssä 8.1g15kcal2.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g546kcal30g31.8g32.4g1.6g
Valittu annoskoko165g273kcal15g15.9g16.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna83g137kcal7.5g8g8.1g0.4g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625