Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g50g123kcal9g0.3g3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.5g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g403kcal20.6g16g15g1.4g
Valittu annoskoko166g202kcal10.3g8g7.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna83g101kcal5.2g4g3.8g0.4g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205