Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl33g26kcal5.7g0g0.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g33g29kcal5.6g0.8g0.2g0g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Paprika vihreä 14g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)31g12kcal0.3g2.2g0.2g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 17g17kcal0.6g3g0.2g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g238kcal28.8g15g6g3.4g
Valittu annoskoko166g119kcal14.4g7.5g3g1.7g
Annoskoko puolitettuna83g60kcal7.2g3.8g1.5g0.9g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188