Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)21g13kcal0.2g1g0.9g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g170kcal4.2g31.2g2.8g5.4g
Valittu annoskoko166g85kcal2.1g15.6g1.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna83g43kcal1.1g7.8g0.7g1.4g
Arvot/100g100g51kcal1.3g9.4g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305