Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g23g29kcal4.5g0g1.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g24g59kcal4.5g0g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g209kcal18.8g6.6g13.2g0.8g
Valittu annoskoko166g104kcal9.4g3.3g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g52kcal4.7g1.7g3.3g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929