Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 30g68kcal5.7g0g5.1g0g
Porkkanaraaste 200g28g7.4kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.7g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g12g46kcal3.4g0.2g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g464kcal26.6g28.6g26.4g3.8g
Valittu annoskoko166g232kcal13.3g14.3g13.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna83g116kcal6.7g7.2g6.6g1g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260