Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Pätkis, 18g14g66kcal0.5g8.2g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Taloussuklaa, Fazer13g64kcal0.5g7g3.8g0.7g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g1229kcal21.2g145.8g62g5.2g
Valittu annoskoko166g614kcal10.6g72.9g31g2.6g
Annoskoko puolitettuna83g307kcal5.3g36.5g15.5g1.3g
Arvot/100g100g370kcal6.4g43.9g18.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319