Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)47g84kcal8.9g0g5.2g0g
Hapukoor 20% (Alma)33g67kcal0.9g1g6.6g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Hapankorppu 24g81kcal2.4g14.8g0.5g3.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.8g1.7kcal0g0.1g0g0g
Liivate 2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g692kcal32g35g44.6g7.8g
Valittu annoskoko166g346kcal16g17.5g22.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna83g173kcal8g8.8g11.2g2g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.5g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254