Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow6.7g25kcal0.9g4.7g0.2g0.2g
Kesäkurpitsa49g8.4kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk28g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g7g11kcal1.3g0g0.6g0g
Broilerijauheliha, annos 100g28g30kcal6.5g0g2.8g0g
Maizena maissitärkkelys1.4g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g204kcal21g21.8g8g2.4g
Valittu annoskoko166g102kcal10.5g10.9g4g1.2g
Annoskoko puolitettuna83g51kcal5.3g5.5g2g0.6g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057