Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 426g808kcal115.4g0g38.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 288g36kcal3.2g2.8g0.6g2.9g
Kurkku, tuore250g25kcal1.5g4.2g0.3g1.8g
Tomaatti, tuore601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix45g23kcal0.7g4.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2132kcal252.4g79.8g87.2g27.6g
Valittu annoskoko1650g1066kcal126.2g39.9g43.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna825g533kcal63.1g20g21.8g6.9g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763