Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Sokeri 142g575kcal0g141.5g0g0g
Munan keltuainen29g83kcal4.5g0.1g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g650kcal19.3g132.7g2.3g6.6g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g83g308kcal11.7g46.7g0.9g8.3g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g667g227kcal1.3g47.3g2g12g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.3g30kcal0.3g6.6g0.3g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g167g133kcal4.3g6.7g10g0g
Smetana125g487kcal2.6g2.7g52.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g126kcal11g0.3g9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g7155kcal113.4g795g371.8g53.8g
Valittu annoskoko1650g3578kcal56.7g397.5g185.9g26.9g
Annoskoko puolitettuna825g1789kcal28.4g198.8g93g13.5g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946