Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 668g506kcal12.5g103g1.3g6.7g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g40g140kcal1.4g32.5g0.4g1.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 334g375kcal70.6g0g10g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kaali, valkokaali267g56kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Sieni tatti, hapero 67g19kcal1.2g1.9g0.3g1.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g4317kcal190.2g303.6g254.6g33g
Valittu annoskoko1650g2159kcal95.1g151.8g127.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna825g1079kcal47.6g75.9g63.7g8.3g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282