V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti38g188kcal9.3g12.5g10.8g10.7g
Aprikoosi, kuivattu 63g137kcal3.2g27.1g0.3g4.6g
Luumu kivetön 38g18kcal0.3g3.2g0.1g0.6g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)75g145kcal2.5g30.5g0.6g7.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl150g510kcal21g84g10.1g16.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%38g94kcal5.3g4.1g2.1g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2182kcal83.2g322.8g48g115.8g
Valittu annoskoko1650g1091kcal41.6g161.4g24g57.9g
Annoskoko puolitettuna825g545kcal20.8g80.7g12g29g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720