Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g180g1045kcal39.4g35.8g91g0g
Leseseos (3 viljan)53g134kcal8.7g17.8g3.2g15.7g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g60.9g0g
Valkuainen (100g)60g25kcal5.9g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 600g1171kcal112.1g0g81g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g225g630kcal5.6g7.9g63g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper105g304kcal27.3g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g8264kcal444.4g142.2g677g37.2g
Valittu annoskoko1650g4132kcal222.2g71.1g338.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna825g2066kcal111.1g35.6g169.3g9.3g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179