Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g292g123kcal4.7g25.1g0.3g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g337g371kcal77.6g0g6.7g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g75g95kcal18.3g3.6g0.8g0g
Kesäkurpitsa112g19kcal0.4g2.8g0.7g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3g0.7kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g1564kcal210.8g88.6g39.2g14.8g
Valittu annoskoko1650g782kcal105.4g44.3g19.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna825g391kcal52.7g22.2g9.8g3.7g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010