Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Pestokastike, yrttikastike 56g275kcal4.6g0.8g28.1g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)338g439kcal60.8g7.4g20.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g2134kcal160.2g99.2g122.2g22.8g
Valittu annoskoko1652g1067kcal80.1g49.6g61.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna826g534kcal40.1g24.8g30.6g5.7g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794