Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 192g1701kcal0g0g192.3g0g
Vadelma 3846g1580kcal38.5g157.7g30.8g142.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka385g1535kcal0g380.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe192g556kcal2.3g107.7g0g76.9g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 769g2191kcal119.2g1.5g192.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2308g978kcal226.4g9.2g2.3g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g1154g4789kcal900g71.5g101.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)1154g4039kcal161.5g646.2g79.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34735kcal2895.8g2749.2g1197.6g438.4g
Valittu annoskoko10000g17368kcal1447.9g1374.6g598.8g219.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8684kcal724g687.3g299.4g109.6g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177