Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia5827g8157kcal990.5g0g466.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)138g581kcal9.7g85.8g20.8g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g3642g1093kcal36.4g218.5g7.3g0g
Rypsiöljy 393g3478kcal0g0g393.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26618kcal2073.2g608.6g1775g0g
Valittu annoskoko10000g13309kcal1036.6g304.3g887.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g6655kcal518.3g152.2g443.8g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435