Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7634g10971kcal1221.5g0g679.4g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7.3g21kcal0.8g3.1g0.2g1.9g
Creme Bonjour Yrttitarha1451g4354kcal49.3g88.5g420.9g0g
Tilli, tuore 871g261kcal32.1g7.8g7g18.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31213kcal2607.4g198.8g2215g40.4g
Valittu annoskoko10000g15607kcal1303.7g99.4g1107.5g20.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7803kcal651.9g49.7g553.8g10.1g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571