Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 667g218kcal4.1g37.1g1.3g17g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Katkarapu 113g78kcal16.4g0g1.2g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.7g23kcal0.9g0.9g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g1216kcal77.6g100g45.4g36.8g
Valittu annoskoko1652g608kcal38.8g50g22.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna826g304kcal19.4g25g11.4g9.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834